Норвегия

Евтини полети до Норвегия

Потопете се в една скандинавска приказка

Искате да си направите екзотична екскурзия! До някоя по-различна, по-особена дестинация? Посетете Норвегия. Вземете билети за евтин полет до Норвегия и...

Градове в Норвегия, които Ви препоръчваме да посетите

Потънете в една очарователна скандинавска приказка.

В Норвегия Ви очакват чиста природа, интересни музеи, различни динамика и архитектура. А сега полетите до Норвегия са наистина евтини. Затова не се колебайте, а се възползвайте от офертите за нискобюджетни полети до Норвегия от София.

Предлагаме да посетите столицата на Норвегия – Осло – на следните цени: 

  • От София – 85 лева
  • От Бургас – 118 лева

Цените са на човек, в една посока!

Норвегия ще Ви посрещне с богата природна красота и уникален ландшафт. Тази скандинавска страна е разположена в западната част на Скандинавския полуостров – сред най-красивите части на цяла Скандинавия. Там ще се насладите на най-забележителните гледки в цял свят.

Предлагаме Ви да посетите Норвегия през лятото, когато ще можете да усетите очарованието на белите нощи. Усещането е особено и много... ваканционно. Сякаш Норвегия не те пуска да се отделиш от нея и ти се струва, че ваканцията ще продължи  вечно.

В Норвегия ще се насладите на кристално чисти езера, изключително свеж въздух, прекрасни гори и симпатични хълмчета. По цял ден може да се посветите на бягане, катерене, колоездене, ски или разходка с лодка. Стръмните планински райони са предизвикателство за всеки алпинист, а бистрите Норвежки реки и езера – безкрайно удоволствие за рибарите.

И ако ваканцията Ви в Норвегия е по-дълга, не пропускайте да се потопите в магията на една разходка с корабче по Норвежките фиорди.  Ще е незабравимо изживяване! Може да се топнете в горещото джакузи на палубата, да поръчате чаша вино и да наблюдавате игривите водопадчета, извиращи от стръмните скали, около Вас – като сълзи, които си проправят път през камъка. Хипнотизиращо Скандинавско вълшебство!

Норвегия е интересна и със специфичната си архитектура и градска среда. Ще се очаровате от гледките на колоритни къщички, накацали около кристалните езерца. А градовете имат неповторим чар и са пълни с музеи и галерии от световна класа. В тях ще Ви е интересно да се докоснете до историята на Норвегия и да се запознаете с експонатите на уникалните плавателни съдове. Норвегия се слави с вековните си търговски традиции. Именно на тях наблягали норвежците, вместо на битки и завоевания и затова страната бързо напредвала в икономическо отношение. Все пак заплахи и битки за Норвегия е имало и любопитна черта на лодките е, че на предната им част имало нещо като страшна фигурка, която трябвало да всява респект. Най-голям респект обаче всява конструкцията на плавателните съдове. Обърнете й внимание!

А ако се разхождате из градовете на Норвегия ще се натъкнете на изобилие от пешеходни зони, кафенета, ресторанти и клубове, където се вихри завладяващ нощен живот.   

Подарете си една по-различна ваканция – ваканция в Норвегия! Възползвайте се от евтините полети до Норвегия и се потопете в скандинавска приказка!

Norwegian
r
NOK
GMT +01:00