Нидерландия

Евтини полети до Холандия

Усетете аромата на страната на лалетата

Купете евтини самолетни билети за полет до Холандия и се потопете в нейния младежки и енергичен характер. Докато въртите педалите на велосипеда, правейки лежерна обиколка в Холандия, лесно ще стигнете до най-известните места и забележителности в страната.

И тъкмо кротката разходка с велосипед ще отвори душата Ви достатъчно, за да почувствате истинската холандска същност, истинския характер на Холандия. Ще се потопите в симпатичните местни традиции, в автентичния начин на живот на холандците, в чара на традиционната архитектура. Затова...

Градове в Нидерландия, които Ви препоръчваме да посетите

Приемете разходките с велосипед като ключов елемент от ваканцията Ви в Холандия! Специфично е, очарователно е, незабравимо е!

И както с блаженство си  въртите педалите на велосипеда, ще Ви посрещне нещо много... холандско! Вятърна мелница!

Вятърните мелници са неразделна част от пейзажа на Холандия. В страната има над 1000 вятърни мелници. Днес те са ярък символ на Холандия, а в миналото са били в основата на търговията на страната. Ако уцелите подходящ ден, ще имате възможност да разгледате някоя от тях отвътре.

Друга част от атмосферата на Холандия е традиционното облекло на жителитеколоритни костюми и дървени налъми, които задължително присъстват във всеки магазин за сувенири в страната.

Ето предложението ни за екскурзия в Холандия:

Айндховен

от София 48 лв. *

Амстердам

от София 278 лв. *

* Цените са на човек, за еднопосочен билет

Места в Холандия, които предлагаме да посетите

Не забравяйте, че Холандия е страната на лалетата и ако я посетите през пролетта, ще се насладите на пълното великолепие на цъфналите полета с лалета. Тогава ще имате и възможност да участвате в ежегодната цъфтяща фиеста в парка Кукенхоф – Фестивалът на лалетата.

Щом сте в Холандия, не пропускайте да посетите Амстердам. Столицата на Холандия съхранява цяла съкровищница от местни истории, легенди и тайни. Във визуално отношение градът ще Ви очарова с популярната забележителност Каналите на Амстердам, с уникалната си архитектура и с романтичните си градски улички.

Амстердам е популярен и с квартала на Червените фенери. Той е символ на по-либералните настроения в Холандия, като място, където се предлага платен секс и лека дрога и е изпълнен с възможности за развлечения и силна музика. Кварталът е наситен с “любовни квартири”, подредени по мрежата от тесни улички от двете страни на канала.

Друго емблематично място в Холандия е най-високата сграда в страната – популярната кула Евромаст. От кула Евромаст се открива просторна гледка и може да видите дори част от Белгия.

Заслужава си да си доставите удоволствието да видите Холандия, да направите няколко разходки с велосипед из пътищата й и да вдъхнете част от аромата на лалетата. Сега нискотарифните авиокомпании предоставят изключителна възможност да посетите Холандия с по-малки разходи, от която трябва да се възползвате.

Dutch
EUR
GMT +01:00