Италия

Евтини полети до Италия

Отворете сърцето си за особената магия на Италия

Bella Italia! Страната с форма на елегантен ботуш се простира на Апенинския полуостров и е любима на туристите, заради извънредната красота на пейзажа и културната си идентичност.

Градове в Италия, които Ви препоръчваме да посетите

Италия е наситена със забавления и места за отдих – от каране на ски на покритите със сняг върхове на Алпите, до нежните целувки на лятното слънце, в които туристите ще потънат по

плажовете на средиземноморските градове.

Това удоволствие добива върхови изражения на двата големи острова на Италия – Сардиния и Сицилия, които предлагат на туристите перфектен климат, прекрасни гледки и цветна палитра от развлечения.

Ето и офертата ни за екскурзия до Италия:

Милано

от София 27 лв. *

Рим

от София 53 лв. *

* Цените са на човек, в една посока

 Места в Италия, които предлагаме да посетите

Италия е била дом на много известни творци – художници, скулптори, дизайнери, архитекти... Особено по време на Възраждането. Тази богата на култура история на Италия е причина в страната да има изобилие от музеи, художествени галерии, опери и сгради с впечатляваща архитектура – много от които включени в списъка на ЮНЕСКО за световно и културно наследство. Затова, ако си падате по културния туризъм, Италия е тъкмо за Вас! Насладете се на творчеството на Италия в някои от многото музеи на страната.

Няма начин да не сте чували имената Леонардо да Винчи и Микеланджело. Също и да не сте усещали елегантността на италианската култура и музика в оперните произведения на композитори като Антонио Вивалди, Верди и Пучини. Е, ако си направите една екскурзия до Италия, ще се докоснете до поне част от атмосферата, в която те са творили и която ги е вдъхновявала.

Друга привлекателна черта на екскурзията до Италия е възможността да обновите гардероба си и да му вдъхнете много елегантна нотка. Възползвайте се от страхотните модни къщи, дизайнери и вериги изтънчени магазини, с които е прочута Италия.

А ако са Ви втръснали най-популярните и дежурни насоки за пътуване до Рим, предлагаме алтернатива. Така де, Италия не е само Рим. Насладете се на друга страна на Италия. Насладете се на едно изпълнено с кротки следобеди, тихи разходки, пленителни пейзажи, романтични излети ежедневие в Италия. Къде?

Посетете по-малките градове на Италия. Като Портофино, Варнаца, Пиза. Там денят Ви ще протича дълго и кротко, а духът Ви ще се сгуши в очарованието на комбинацията от тишина, ярки цъфтящи цветя, весели и изпълнени с протяжно спокойствие разходки и стъписващо красиви пейзажи. Посещението на тези места в Италия за духа е като един невероятно сладък следобеден сън! Така ще го напълните с повече автентичност, красота и очарование, отколкото ако се съсредоточите само върху най-известните места в Италия.

Друго, зареждащо духа място в Италия е парк Чинкуе Тере. Представлява 5 китни селца, на ръба на скалите и сгушени между небето и морето – като малки цветни бисерчета, нанизани в продължение на Лигурския бряг в Северозападна Италия. Местните са се погрижили за този вълшебен пейзаж, като са решили къщичките в топли, пастелни цветове – пастелно розово, пастелно синьо, охра. Направо ще се разхождате като хипнотизирани. И дълго ще си спомняте за тази екзотична ваканция и колоритния уют на Италия.

Възползвайте се от евтините полети до Италия. Ако посетите тази очарователна страна с отворено сърце, тя ще остане в него завинаги. И ще Ви топли цяла година. Защото в Италия има особена магия! 

Italian
EUR
GMT +01:00