Ирландия

Евтини полети до Ирландия

Отдайте се на приключението Ирландия

Тучни равнини, крайбрежни възвишения, величествени замъци, мек, често дъждовен климат – това е характерът на всяка ваканция в Ирландия! И щом се потопите в атмосферата на Ирландия, разбирате изцяло, че, както се казва, няма такова нещо като лошо време – има само неподходящо облекло. Затова...

Градове в Ирландия, които Ви препоръчваме да посетите

Снабдете се с достатъчно непромокаеми дрехи и се отдайте на едно приключение, което ще Ви предложи много повече, отколкото можете да очаквате. Отдайте се на приключението Ирландия!

Ето и предложението ни за ваканция в Ирландия:

Дъблин

от Sofia77 лв. *

 * Цената е на човек, за еднопосочен билет

Места в Ирландия, които предлагаме да посетите

 Нискотарифните авиокомпании организират екскурзии до най-екзотичните места в Ирландия, които определено си заслужава да посетите. В столицата Дъблин пък ще се запознаете с богатото културно наследство на страната, ще се разхождате из колоритните улички на Стария град, ще разглеждате очарователните сгради и ще се потопите в магичната атмосфера на замъците на Ирландия.

А щом се уморите от разходката, може да посетите някой от многобройните пъбове и да опитате бирата Гинес, прочута в цял свят и превърнала се в символ на Дъблин и Ирландия.

За да вкусите от нощния живот на Дъблин, посетете един от най-колоритните барове в града – Темпъл бар, който е изключително популярен не само сред новодошлите, а и сред местното население. Там си заслужава да опитате легендарното ирландско уиски или поне ирландско кафе, овкусено с уиски и сметана. Не пропускайте да се насладите на това удоволствие, докато сте в Дъблин!

Някои забележителности в Ирландия

Туристите в Ирландия най-често са привлечени от уникалните местности на страната. Такива са природното чудо Пътят на гигантите – най-голямото плато, образувано от лава в Европа – и графство Кери, където са съхранени автентичната ирландска култура и изключително богатият ирландски фолклор.

Определено си заслужава да се отдадете на приключението Ирландия и да вкусите от магията на Дъблин. Затова възползвайте се от евтините полети до Ирландия и си подарете незабравима екскурзия!

Irish
EUR
GMT +00:00