Гърция

ЕВТИНИ ПОЛЕТИ ДО ГЪРЦИЯ

ЕВТИНИ ПОЛЕТИ ДО ГЪРЦИЯ

Насладете се на всички цветове на ваканцията – в Гърция!

Знаете ли, че фразата “да хванеш бика за рогата” идва от гръцкия мит за Херкулес, който е спасил Крит от разярен бик като го хванал за рогата? Да, Гърция е пълна с митични истории и любопитни легенди. Възползвайте се от евтините билети за екскурзии до Гърция и се потопете в историята и легендите й.

Градове в Гърция, които Ви препоръчваме да посетите

Ето предложенията ни за ваканция в Гърция:

Родос                                               Кос

от София 228 лв.*                        от София 228 лв.* 

* Цените са на човек за еднопосочен билет.

Ако направите екскурзия до Гърция, обезателно посетете Акропола – най-голямата забележителност в Атина.

Места в Гърция, които предлагаме да посетите 

Ритъмът на живота в слънчева Гърция е в синхрон с ритъма на сиртакито. Този ритъм превръща Гърция в чудесна дестинация за ваканция, където както ще се научите да танцувате, така и ще усетите живия и слънчев дух на родината на Олимпийските игри, философите, трагедиите и комедиите.

Гърция е прочута с многото си древни паметници, храмове, таверни. А магазините за сувенири изобилстват в гръцката столица – Атина и нейните квартали. Други градове в Гърция, известни с историческите си забележителности са Солун, Кавала, Драма, Ксанти.

Ако се чудите какви туристически обекти в Гърция да посетите, съветваме Ви да разгледате Скалните манастири в местността Метеора. Местността Метеора в Гърция е удивително място, което е изпълнено с грандиозни  манастири и извисяващи се скални кули. Тази местност е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО.

Любими места за почивка на туристи от цял свят са гръцките острови – Кос, Родос, Корфу, Тасос, Санторини. Те сякаш са станали нарицателни за екзотична лятна ваканция!

Почивката Ви в Гърция обаче зависи изцяло от Вас. Може да се отдадете на активна и образователна почивка, като посетите културните и исторически забележителности на Атина. А може и да се разтопите в очарованието на слънчевите лъчи, лазурното море и златистите плажове. Ваканцията в Гърция има много лица и зависи изцяло от Вас на кои от тях ще се насладите!

Република Гърция е обхванала най-южната част на Балканския полуостров, където слънцето грее малко повече от 250 дни в годината. Това създава много добри условия за избор на време и място за ваканция в Гърция. Затова няма какво да му мислите – възползвайте се от евтините самолетни билети и се насладете на екзотичните дестинации, кулинарните изкушения и древната култура, които Гърция предлага в изобилие.

Насладете се на всички цветове на ваканцията – в Гърция!

 

 

 

Greek
EUR
GMT +02:00