Франция

Евтини полети до Франция

Отдайте се на ваканция, изпълнена с финес

Готови ли сте да замените българското ръкостискане за три френски целувки за „добре дошли“? Възползвайте се от евтините полети до Франция, насладете се на лавандуловите полета и опитайте божествено вкусните традиционни френски десерти!

Градове в Франция, които Ви препоръчваме да посетите

И въпреки че това е далеч от достатъчно, за да опознаете духа на Франция, горещо Ви препоръчваме да посетите Прованс. Там ще се насладите на извънредната красота на Южна Франция и ще можете да посетите едни от най-старите праисторически забележителности в света. Ще разгледате и множество рисунки от нашите предшественици.

Отдайте се на ваканция, изпълнена с финес!

Вижте офертата ни за екскурзия във Франция:

Париж

от София 64 лв. *

* Цените са на човек, за еднопосочен билет

Места във Франция, които предлагаме да посетите

Франция е страната на модата, финеса, вековните маслинови горички, битпазара и незаменимата, изискана френска кухня.

И разбира се, Франция е страната на виното!

Добре дошли в страната на винопроизводителите! Ще имате възможност да се насладите на чаша прекрасно шампанско и на закуска с изискани френски сирена. И докато се изпълвате с френски вкус, посетете интересните туристически атракции на Франция.

Франция е известна с изобилието си от туристически атракции – големите заливи на бреговете на Бретан, варовиковите хълмове на Прованс, Пиренеите, каньоните и заливите на Корсика, гористите долини на Дордон, меките поляни на долината Лоара и върховете на Алпите.

Всяка местност на Франция е уникална, със своя специфична архитектура, кухня, традиции, обичаи, диалекти. Франция е една културна дъга!

Също така ще можете да се наслаждавате на огромни площи гори и равнини, простиращи се далеч от главните центрове. Разходката ще бъде замайваща – чак може да загубите усещане за пространство!

А градовете и селата на Франция са изпълнени с природна красота, спокойствие, вкусна храна. Затова всички туристи ги харесват, а французите най-често избират почивка във Франция, пред ваканция в чужбина. Франция дава възможност както за аристократични изживявания, така и за кротък отдих и трупане на невероятни усещания и неувяхващи спомени. Френската ваканция просто ще се запечата като приказна картичка в паметта ви. Защото ще докосне сърцето ви!

Какъв е климатът във Франция и кога е най-подходящо за ваканция там?

Франция е пъстра страна и по отношение на климата. В Северна Франция времето е непредсказуемо, в Париж климатът е по-умерен и рядко става твърде студено или твърде топло, на юг от Лора е по-топло, а през лятото – доста топло, даже горещо.

За посещение на Франция се препоръчва средата месец юли, тъй като в разгара на сезона настъпва масова лудост в трафика и придвижването от една точка до друга е наистина изключително трудно и изнервящо.

За любителите на ските Франция предлага и много атрактивни зимни курорти. За да усвоите пълноценно посещението на зимен курорт във Франция обаче, трябва да съобразите момента на пътуването. Имайте предвид, че през зимната ваканция френските зимни курорти са претъпкани с ученици.

Отдайте се на ваканция, изпълнена с финес. На ваканция във Франция – свежо звучи, нали?

French
EUR
GMT +01:00