Дания

Евтини полети до Дания

Изградете ваканционните си мечти – с ваканция в Дания

Възползвайте се от евтините полети до Дания и...

Изградете ваканционните си мечти от милион тухлички Лего! В Дания ще се насладите на магията не само на Леголанд, но и на историята, изразителната архитектура, природните забележителности и паметниците на културата.

Градове в Дания, които Ви препоръчваме да посетите

Освен това, Дания Ви очаква с много чар и ведро настроение. Целият живот в тази европейска страна е на две колела! Така че...

Скачайте на велосипеда и потегляйте напред. Поемете към душата на Дания с приятната възбуда от предстоящо приключение! И ще се потопите в...

Приказка на Ханс Кристиан Андерсен! Магията на тези приказки е обгърнала страната, вдъхвайки ведро вълшебство в нея. Дания изглежда наистина вълшебна страна, тъй като е сред най-“зелените” държави в света и водеща сила в опазването на природните ресурси и в борбата срещу глобалното затопляне.

А заредени от природната атмосфера на Дания, туристите обикновено предпочитат да отсядат в китни, спретнати и много симпатични ваканционни къщички. Те са по-евтини и са напълно адаптирани за комфортна магия. Заради атмосферата около тях, всяка ваканция в Дания се превръща в незабравима приказка.

Места в Дания, които предлагаме да посетите

Ако пътувате на почивка в Дания, посетете и столицата на страната – Копенхаген. Копенхаген си заслужава да се посети, както заради колоритния си символ – статуята на Малката русалка, намираща се близо до круизния терминал - така и заради възможността да се разгледат интересните забележителности на града.

Сред забележителностите на Копенхаген, особено атрактивна за туристите е най-старата пешеходна търговска улица.

Друго любопитно и ухаещо на приказка място в Дания е най-големият остров  на света – Гренландия. Това е забележителната провинция на Дания, която всяка година е истински магнит за туристи. Остров Гренландия е 80 % обхванат от ледници, кипи под ритъма на впечатляващи гейзери и привлича природозащитници и туристи с многото образували се покрай него уникални фиорди и малки островчета.

Гренландия е чудно кътче за устремения към приключения турист!

Ваканцията в Дания ще Ви прероди! Затова не я отлагайте безкрайно! Издебнете точния момент, възползвайте се от евтините полети до Дания и изградете ваканционните си мечти – от милион тухлички лего и милион вълшебни гледки!

Danish
EUR
GMT +01:00