За проекта easyfly.bg

easyfly.bg е сайт, даващ възможност да избирате от най-популярните и най-известни в световен мащаб самолетни полети. Също така за ваше удобство ние подбираме и предоставяме най-добрите налични цени, на полетите. Предоставяме подробна информация и съвети, които да са полезни, дори и за най-опитните пътешественици.


Богат избор на дестинации

Ние предлагаме голям, избор на различни видове авиокомпании, от нискотарифните авиокомпании до чартърни полети. По желание на клиента, ние сме в състояние да предложим всички налични категории самолетни билети.

Персонално отношение към клиента

Ние разбираме вашите нужди. Нашият сайт е изготвен на три езика: български, английски и руски, на следните езици винаги можете да комуникирате с нашите специалисти за обслужване на клиенти.

Всички описания за процеса на резервация и често задавани въпроси са на разположение и на трите езика, така че не трябва да има проблеми да направите резервация, дори да не говорите български език, или сте гост от чужбина.

Нашите агенти са винаги на разположение по телефона от 9 до 18 ч. С удоволствие ще отговорят на всеки ваш въпрос.

Без скрити такси

Няма допълнителни или скрити такси - винаги виждате крайната цена на поръчката, ако има допълнителни такси ще бъдете предварително информирани. Ние защитаваме вашите лични данни. Ние никога не предоставяме вашите данни на трети лица, които не са свързани с изпълнението на вашите поръчки. Ние се стремим да направим процеса на резервиране възможно най-ясен и лесен. Предлагаме възможност за регистрирани потребители да управляват, променят или отменят поръчките си, разглеждат историята на резервациите и да получат ясна информация за направените покупки. Ние предлагаме възможност да се заплати във всички от най-популярните методи на плащане: чрез електронни банкиране, чрез кредитни карти, PayPal и други платежна системи.


Фирмени детайли

El Mark Travel LTD
Бул. Цар Освободител 9, София 1000, България
Код на компанията: 121285660
ДДС код: BG121285660
Телефонен номер: +359 2 491 75 94
Електронна поща: info@easyfly.bg